Keresstek a Cscsrajrs alkalmazst a Google Playen!
Keresstek a Cscsrajrs alkalmazst a Google Playen!
Trink kzl
Hochstul
(2007-06-02)
2007.07.02 A tavalyi kudarc utn ismt megprbltunk felmenni a Karawankk legmagasabb pontjra, a Hochstulra.A beszmolbl kiderl vajon sikerlt-e.
Mostanban
Rpshuta kirnduls
(2024. februr 13.)
szi kirnduls a Dli-Bkkben Rpshuta krnykn
Lillafred kirnduls
(2024. februr 13.)
Krtra Lillafred-Felshmor krnykn barlangokkal, forrsokkal, kiltkkal.
Kasprowy Wierch
(2024. janur 30.)
Nyri tra a Lengyel-Ttrban a Gspr-cscsra
Lorenz-hg
(2024. janur 30.)
tkels a Lorenz-hgn a Magas-Ttra szlovk oldaln
Morskie Oko
(2024. janur 30.)
Krtra a Lengyel-Ttrban az t t-vlgyben s a Morskie Okonl
Hochschwab
(2024. janur 30.)
A Hochschwab hfehr dolomitszikli
Vereda da Ponta de Sao Laurenco
(2023. oktber 5.)
Madeira II - Vereda da Ponta de Sao Laurenco
Levada das 25 Fontes
(2023. oktber 4.)
Madeira IV - Levada das 25 Fontes
Pico Ruivo
(2023. oktber 4.)
Madeira V - A Kris-hegyrl a Kkesre
AK: Krsladny-Dvavnya
(2023. oktber 3.)
Rvid, de annl unalmasabb kktra az Alfldn

Tagjaink

bea
A trsasg legkisebb tagja. 2009-ben csatlakozott hozznk, azta mr tbb trra eljtt velnk. Volt mr magasabb hegyekben is, de nem velnk, kln utakon is jr nha. Fiatalos hvvel fog bele mindenbe, legyen az falmszs vagy vadvizi evezs, s mindent nagyon lelkesen csinl vagy lelkesen beszl rla. Nem riad vissza a kihvsoktl, st, direkt lvezi, ha valami j dologba kell belefogni. Remek stemnyeket kszt, amelyeket nem rest megosztani tratrsaival, sajnos el is knyeztetett minket ebbl a szempontbl. Neki van a legkevesebb holmija,a legkisebb tskja, gy tnik, hogy a leghosszabb tra sorn sem eszik-iszik, vagy csak jl titkolja. A csapat legbeszdesebb tagja, lny ltre ez nem meglep. Bartsgos, halkszav, visszahzdnak tnik, de egyltaln nem az. Kifejezetten felszabadul, ha "tiltott" dolgot csinlhat (pl. mandarinhmozs a kocsi sznyegre). Nha idegenekkel is szba elegyedik, pl. a vonaton. Nem beszl csnyn s nem lesz soha ideges, csak ha megjegyzi valaki, hogy "De szp piros mr megint az orcd!"

feherb
A trsasg legnagyobb tagja. Rgta trzik, mr idejt se tudja mikor volt lete els trja. Rengeteg teljestmny s egyb gyalogtrn vett mr rszt, ebbl a szempontbl a trsasg legtapasztaltabb tagja. Trkpolvassi s helymeghatrozsi kpessge kivl, btran elindul akr jszaka is trzni, nem riad vissza a stttl. Idjrs-elrejelzsi krdsekben mondja ki a dnt szt, br nem mindig sikerl eltallnia milyen id lesz. Ilyenkor azonnal abba akarja hagyni -legyen brhol az orszgban -a trt, ha a trsasg tbbi tagja megjegyzi, hogy mgse olyan id lett, mint mondott. egyben a kutyamentest is, kbor kutyk rettegett ellenfele. Sokszor indok nlkl - azaz a tbbiek szmra indok nlkl - idegeskedik, s nha mr a tra elejn attl fl, hogy mi lesz ha nem teljestjk idben a tvot. Szeret egyedl is trzni. a trsasg els szm tralers-ksztje. Sokszor beszl csnyn.

juhi
A trsasg legizmosabb tagja. Mr tudja, hogy nem vesztett sokat azzal, hogy csatlakozott az EMDT-hez. Azt mg nem tudja, hogy nyert-e vele valamit. Tudatosan trzik, gondosan felkszl minden alkalomra, htizskjban ltalban minden, a tllshez elengedhetetelen eszkz helyet kap. Tbb teljestmnytrn rszt vett mr, s mr magashegyi trn is volt sikere. Kzlnk az, aki a leginkbb megvlogatja mikor s milyen trra jn el. Nem kapkodja el a dolgot, s ha egy aprcska gond (kedvelmens, termszetes szksgeletek,stb) is kzbelp, akkor inkbb nem jn el. Egy kicsit hipochonder, egy kicsit aggd, de a trkhoz mindig optimistn ll hozz, sosem reszket attl, hogy nem rnk be idben. ltalban hallgatag, de ha alkoholizl, akkor bcszskor mindig azt mondja: kr hogy elvlunk pedig csak most kezdtem jl rezni magam.

krichard
A trsasg leglelkesebb tagja. Minden jban benne van, imdja a trt, a kirndulst, nem riad vissza semmitl, de egyedl sose menne el kirndulni. Autvezetsi kpessge remek, ezt a tulajdonsgt a trsasg sokszor ki is hasznlja a trk s a trkon kvli letben egyarnt. Rengeteget szokott inni - mrmint vizet mieltt valaki flrerten -, htizskja ltalban a belepakolt tbb kilnyi vztl irdatlan nehz. Mindent gyorsan csinl - beszl, eszik, st a dolgokat (pl. rkpncl) iszonyatosan gyorsan meg tudja nzni. ltalban mindig gy trzik, hogy jcskn alulltzik - magyarn Brzsnyi Vulkntra decemberben = rvid ujj pl, plusz szldzseki - , de mikor ezt megjegyezzk, azzal hrtja el csodlkozsunkat, hogy gy nem izzad. Hja, akkor mr rthet:).Az egyetlen tagja a trsasgnak, akinek az 50 km-es tra vgn is dezodorillata van. Ritkn lesz ideges, de ha igen akkor nagyon csnyn beszl.

szabola
Fontos tagja a trsasgnak, enyhe - azonban nha mr kros - hipochonder betssel. Mg csak pr ve trzik, azonban tbb teljestmnytrn rszt vett mr. Lelkesedik a hegyekrt, imdja a magashegysgi trkat, ami kicsit meglep, hiszen triszonya van. Kitart, br rgebben sokszor flbehagyta a dolgokat. Kicsit feleltlen, elfordul, hogy nlklzhetetlen dolgokat otthon hagy. Egy trra iszonyat sok dolgot elcipel - nha teljesen feleslegesen -, gy nz ki mint egy mlhs szamr. A htizskjt csak vgszksg esetn veszi le magrl, inkbb a trsasg tbbi tagjt kri illetve knyszerti, arra hogy kihalsszk a szmra szksges dolgokat. Ritkn lesz ideges, inkbb csak morcos; ilyenkor hallgatagsgba burkoldzik. Szeret humorizlni s nha csnyn beszl.

Zsfi