Keresstek a Cscsrajrs alkalmazst a Google Playen!
Keresstek a Cscsrajrs alkalmazst a Google Playen!
Trink kzl
Margita 20 (2011-02-12)
Tlvgi tra a gdlli dombok kztt.
Mostanban
Rockenbauer Pl emlktra (2022. december 10.)
Ezttal a nappali Rockenbauer trn volt blyaszeds
Mittagskogel (2022. november 16.)
jra a Mittagskogelen, ezttal nyron, hmentesen.
Mittagskogel (2022. november 16.)
jra a Mittagskogelen, ezttal nyron, hmentesen.
Wrthersee kerls (2022. november 16.)
Biciklitra Karintiban, Wrthi-t kerls
Dobratsch (2022. november 16.)
Eskszm, hogy soha tbb nem rom le, hogy Dobratsch
Rax (2022. augusztus 20.)
Rax?Rakok!
Fehr t (2022. jlius 7.)
Kvziszoksos jvi kirnduls 2022-ben a Budai-hegysgben
Thry Gyrgy Emlktra (2022. jlius 7.)
Thury Emlktra sokadjra, egyedl, kt nagy es kztt
Karancs-Medves 35 (2022. jlius 7.)
jra teljestmnytra a Karancs-Medvesen, most kettesben Vgnnyal
Olajos krt - 30 (2022. jlius 7.)
Harmadjra az Olajos krton

Kevly 20

Teljestmnytra
Honlapra kerlt:2021. oktber 24. A lerst ksztette: feherb
Idpont: 2021. szeptember 11.
Induls: Pilisborosjen - 08:30
rkezs: Pilisborosjen - 14:00
Rsztvevk: feherb, Vagny, Zsfi
Mskor is voltunk mr ezen a trn 2009  2012  2013 
Traparamterek
A tra hossza 21 km
Szintklnbsg 765 m
tvonal Pilisborosjen -> Kves-brc -> Jeni-torony -> Solymri-vlgy -> Kevly-nyereg -> Mack-barlang -> Zld-barlang -> Ezst-Kevly -> Pilisborosjen -> Egri vr -> Teve-szikla -> Pilisborosjen
Szintid 6 ora
Helyszn Pilis
Legmagasabb tengerszint feletti magassg Kevly-nyereg - 426 m
Idjrs
Tlnyoman derlt vagy kiss gomolyfelhs.
Egy Pest kzeli trt nztnk ki, ami nem nagyon hossz, de nem is rvid, amit ez a rendezvny tkletesen lefedett. Vgnnyal mentnk, s elg melegnek grkezett, gyhogy figyelembe kellett venni ezt is, illetve az is j volt, hogy aszfaltos ton nem mentnk, csak a faluban.

Kves-brc
A Kves-brc fel indultunk el, ahova kapaszkods emelked visz fel, de aztn sokig knyelmesen lehet haladni. Vgnynak nagyon mehetnkje volt, r is kellett csapni az itinerrel a fenekre, hogy ne menjen el tlem ott, ahol autk is jrnak. Aztn hirtelen nagyon engedelmes kutya lett.

A tra els szakaszra azt gondoltam, hogy egy laza kitr a Kves-brcre meg a Jeni-toronyhoz. Nem tudom ezt mire alapoztam, pedig mr voltam errefel. A Kves-brc utn a Balzs-lpcsnl kellett felmenni egy rokbl j hosszan, majd a Jeni-torony utn voltak meredekebb rszek. Tulajdonkppen egy kisebb pihens szakasz kivtelvel a Kevly-nyeregig emelkedett. s a fels szakasz volt a knnyebb, amire n azt hittem, hogy majd mlyen nehz lesz. Mire belejttem volna, kb. fel is rtnk a nyeregbe. A kutya ekkorra mr megitta a viznek a felt, de szerencsre hoztam eleget magamnak, legfeljebb abbl adok neki.

Kilts a Zld-barlangtl
A Mack-barlangnl volt egy kis jtk msik kutykkal, de gyorsan tovbb mentnk. Vissza kellett menni majdnem a nyeregig, pedig elg sokat jttnk lefel. A Zld-barlangnl gyors pecstels, majd kettvltunk. Zsfi elment a hivatalos tvonalon, n tettem egy kitrt egy ldhoz. Majd a Kevlyrl lefel menet egy msikat. Ez a meredek lejt nem esett jl. Zsfinak pedig nagyon nem esett jl. Fj a sarka ebben a cipben, ezrt berakott egy sarokemelt. A sarka nem is fjt, de a lbfejn vzhlyagok alakultak ki. Ezek miatt mr nehezen ment, fleg lefel.

Az Egri vr bejrata
Lerve a hegyrl frisstpontba botlottunk, ahol frissltnk. Itt vrt be Zsfi. A hossz erdei t utn napsttte rsz kvetkezett. Ez kvzi a clig kitartott. Szerencsre tkzben a faluban volt nyoms kt, gy feltltttem a kutyaitatt, s tettem hideg vizet a sajtomba. Szegny Vgnynak most mr nem volt elg a vz, egy patakban frds kellett volna. De az nem volt, gy rnykrl rnykra jrt. Mg egy vargabett tettnk az egri vrhoz, nem egyenesen ment az t a clba.